20 oktober 2017
19:30

Älvsborg FF Svart

Referat: Solängens BK Vit - Älvsborg FF Svart

Sista seriematchen för Solängen Vit hemma mot Älvsborg i ett helt ok höstväder. I första perioden öppnar vi bra och är på tårna från start. Vi vinner många närkamper högt upp i banan och skapar många chanser. Under första perioden gör vi både ett och två noll samtidigt som vi håller tätt hemåt. I början av andra perioden gör vi ett ryck genom att snabbt göra både tre och fyra noll. Även om vi då leder fortsätter vi att skapa mängder med chanser och avslut mot mål och leder med 5-0 i sista pausen. I sista perioden fortsätter vi med hårt jobb över hela planen. Älvsborg får inte många chanser att kontra och vi skapar många chanser framöver. Ofta blir vi lite ivriga att gå direkt på mål men när vi kommer runt på kanterna till inlägg skapar vi ofta farliga lägen. Matchen vinner vi till slut med 6-0 och då gjorde Älvsborgs målvakt många räddningar. En av de bättre matcherna vi spelat under hösten med hårt jobb över hela planen genom hela matchen. Även när vi leder med 6-0 fortsätter alla att kämpa och spela. Om vi räknat rätt gör detta att vi slutar två i serien under hösten. Mycket bra jobbat av alla särskilt som vi gick upp en nivå sedan i våras!